Skip to content

Volwassenen-Hulpverlening

Hulpverlening

Kinderen, relatie, je werk en sociale contacten: het kost veel energie om deze combinatie vlekkeloos te laten verlopen. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Je verandert in een rusteloos persoon, die slecht slaapt, die twijfelt aan zichzelf en veel loopt te piekeren.

Psychosociale hulpverlening richt zich vooral op problemen die vaak voorkomen en waar je net niet ziek van wordt. Wel kun je een ontevreden gevoel krijgen door het niet lekker functioneren op je werk en/of thuis.  Het is lastig om die neerwaartse spiraal te stoppen. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet en wat houd je tegen om iets wel of juist niet te zeggen of te doen? Kortom: wat zijn jouw overtuigingen?

Waarschijnlijk krijg je van veel mensen in je omgeving allerlei (goedbedoelde) adviezen, maar heb je het gevoel dat je daar weinig mee kunt. Je voelt dat er meer is, maar wat?

Hulpvragen is in
Mensen durven zich steeds vaker kwetsbaar op te stellen om emotionele, psychische of lichamelijke klachten te voorkomen. Ben jij op zoek naar jezelf? Durf jij de uitdaging aan?

Je kunt op mijn onvoorwaardelijke aandacht en een rustige en praktische begeleiding rekenen.

De eerste en de moeilijkste stap naar een nieuw leven, is de stap uit je oude leven’

Afzeggen?
Graag bij verhindering de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

terug naar Opvoedondersteuning