Skip to content

Kinderen

kIKKEr training

De kIKKEr training is ontwikkeld om kinderen in kleine groepjes samen te laten ontdekken dat het mogelijk is om meer rust in het hoofd te krijgen. Hierdoor wordt de concentratie beter, je gaat beter slapen en leert voor jezelf op te komen. Op een speelse manier gaan we aan de slag met Mindfulness, yoga en sociale vaardigheden/weerbaarheid.

Je leert bewegen, maar ook hoe je kunt stilzitten. Net als een kikker.

talen_engels_voor_kinderen

Kinderen komen bij het opgroeien van alles tegen. Leuke dingen, maar ook dingen die je lastig vindt; waar de één fluitend doorheen gaat, kan voor de ander vreselijk moeilijk zijn. En soms kom je in aanraking met dingen die voor iedereen lastig zijn; scheiding, verlies, angsten. Daar komt nog eens bij dat onze samenleving behoorlijk ingewikkeld is geworden. Om dan toch je weg te vinden, valt niet altijd mee.

De kIKKErtraining wordt ingezet bij: Faalangst, slechte concentratie, piekergedachten, slecht slapen, negatief zelfbeeld, pesten of gepest worden, weerbaarheid, opkomen voor jezelf.

De basis training duurt 7 weken. We oefenen elke week 45 minuten. Misschien vind je het leuk om hierna door te gaan.  Dat bespreken we dan op dat moment.
Neem contact op voor meer informatie.