Over mij

Als ik nadenk over tekst over mezelf voor op een website, dan heb ik de neiging om mijn hele loopbaan te beschrijven. Maar ik ben meer dan alleen werknemer geweest: er is meer dat mij heeft gevormd tot wie ik nu ben.

?????????????????????????????

Mijn naam is Marie-Louise Magis. Ik ben getrouwd en ben de trotse moeder van Rinske en Lucas. Daarnaast ben ik ook dochter, zus, schoonzus, tante, vriendin, buurvrouw, enzovoorts. Ik lees erg graag, wandel, speel dwarsfluit en schilder.

Mijn hele leven staat in het teken van interesse in de medemens. Na mijn middelbare school heb ik een algemene verpleegkundige opleiding gedaan, waarna ik twee jaar op een Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis werkte. Mijn interesse in de ontwikkelingsfasen van het kind bracht mij bij een GGD, waar ik ruim twaalf jaar werkte als Sociaal Verpleegkundige op de afdeling Jeugdgezondheidszorg. Hierna werkte ik als maatschappelijk werker bij een welzijnsorganisatie, waar mijn belangstelling groeide om met mensen met een verstandelijke beperking te werken. Als zorgconsulent (bij een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking) heb ik ruim veertien jaar, met veel plezier, met èn voor hen gewerkt.

Door de confrontatie met drie nekhernia’s en daarna de diagnose fibromyalgie, werd ik gedwongen om een pas op de plaats te maken.

Mijn kennismaking met Mindfulness was een openbaring. Ik leerde op een goede manier omgaan met mijn chronische pijnklachten.

Ik ben lid van de beroepsvereniging:
– VVM (Vereniging voor Mindfulness)
– NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
– RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
– ICF Global (International Coach Federation)
– ICF Nederland

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel


Powered by Websiteconception